o nama

LED ZONA

I dalje nakon 7 godina od osnivanja ne tako bliske 2004 godine, sa zadovoljstvom Vam pružamo usluge ugradnje,prodaje i servisa LED rasvjete. Sa sjedištem na Viškovu u Rijeci ovlašteni smo distributeri LED tehnologije na području Primorsko-goranske, Istarske i ponekad ostalih županija.

EKOLOGIJA, NAPREDAK, SVE U JEDNOM

Iskušajte dah budućnosti, LED rasvjeta je ekološko,vremenski i štedno daleko naprednije riješenje od svih ostalih oblika rasvjete na tržištu. Konstanto prateći tehnološki razvoj u stanju smo Vam ponuditi najbolje riješenje za Vaš prostor.

Bilo da je riječ o poslovnim prostorima, domovima, kafićima, klubovima ili ostalim ustanovama uvidjet ćete neosporive prednosti LED tehnologije koju ugrađujemo.

BESPLATAN IZVID PROSTORA

Slobodno nas nazovite i naručite izvid vašeg prostora na kojem ćete izneti Vaše želje kako bi ih naš stručni tim pretvorio u stvarnost.

Vlastitu profesionalnost redovito usavršavamo prateći tehnološki napredak i znanje uz stručne seminare te redovito proširujemo asortiman proizvoda u skladu sa svjetskim trendovima.

PROSTORIJE OSTAVLJAMO ONAKVE KAKVIMA SMO IH ZATEKLI

Nakon završenoga rada Vaša prostorija izgledati će isto kao i prije uz razliku rasvjetnih tijela koja su sada dio Vašega interijera.
Naši djelatnici posjeduju opremu kojom zaštićujemo i čistimo prostore u kojima radimo.